Finn frem til oss på Minde

Finn frem til oss på Minde

5. juli 2022

Etter 30 år på Landås, har avdelingene Gravferdshjelpen, Samdals begravelsesbyrå og Bergen Begravelsesbyrå, nå flyttet kontorene til Minde, nærmere bestemt Kanalveien 105B, 5068 Bergen.

Kanalveien ser ganske annerledes ut nå enn det den gjorde før Bybanen kom hit. Vi hjelper deg så godt vi kan når du trenger å finne oss.

Her er vi nå

Kanalveien 105 er et større kontorbygg sentralt i Kanalveien med direkte eksponering mot Fjøsangerveien.

Vi holder til i 1. etasje i B-inngangen, som er inngangen mot Fjøsangerveien. Vi er til venstre når man kommer ut heisen, eller til høyre om du kommer inn hovedinngangen.

Kart-oversikt over området til Dahls Minde kontorer
Her er hovedinngangen til de nye kontorene.

Veibeskrivelse

Hvis du kommer fra sør på Fjøsangerveien, så kan du ikke kjøre ned Kanalveien på Kristianborg, men heller kjøre til rundkjøringen på «lokket» i krysset ved Minde Allé. Kjør ned Minde Allé, og ta til høyre inn på Kanalveien. Kjør langs bybanen til du kommer til avkjørselen til høyre mot Staples/Lyreco. Ta til høyre igjen gjennom parkeringsplassen, og så skal du inn i garasjen under bygget med den skrå glassveggen. Gjesteparkeringer er merket med blått.

Kommer du fra fra Wergeland og Storetveitvegen tar du også ned Minde Allé. Du kan ikke ta til venstre mot Elvebakken, men må opp til rundkjøringen i Fjøsangerveien og ta en u-sving der. Etter det følger du beskrivelsen i avsnittet over.

Det er to heiser fra parkeringen. Vi bruker inngang B, som er mot Fjøsangerveien, og altså lengst borte fra innkjørselen. Der skal du opp til 1. etasje. Vår inngang er til venstre når du kommer ut fra heisen. Dersom du i stedet kommer inn hoveddøren som avbildet, er vi til høyre rett innenfor hoveddøren.

 

Om begravelsesbyråene

Avdelingene Gravferdshjelpen, Bergen Begravelsesbyrå og Samdals Begravelsesbyrå, har de samme konsulentene og deler kontorer. Alle avdelingene er en del av Gravferdsgruppen, som igjen er en del av Dahls begravelsesbyråer.

De ansatte har lang erfaring i å bistå etterlatte med alle praktiske gjøremål i forbindelse med et dødsfall. Gjennom veiledning og personlig oppfølging, hjelper vi deg med å skape en vakker og minneverdig ramme rundt seremonien. Ta gjerne kontakt for en uforpliktende prat. Vår vakttelefon er alltid åpen.