Kontorene på Landås flytter til Minde

Aktuelt

Etter 30 år på Landås, har avdelingene Gravferdshjelpen, Samdals begravelsesbyrå og Bergen Begravelsesbyrå, nå flyttet kontorene til Minde, nærmere bestemt Kanalveien 105, 5068 Bergen.

I Kanalveien er bybaneutbyggingen i full gang, og det kan til tider være tungvint å finne frem. Vi hjelper deg så godt vi kan når du trenger å finne oss.

Her er vi nå

Kanalveien 105 er et større kontorbygg sentralt i Kanalveien med direkte eksponering mot Fjøsangerveien.

Vi holder til i 1. etasje i B-inngangen, som er inngangen mot Fjøsangerveien. Vi er til venstre når man kommer ut heisen, eller til høyre om du kommer inn hovedinngangen.

Viser inngangen til kontoret på Minde
Her er hovedinngangen til de nye kontorene.

 

Her er veibeskrivelse til Kanalveien 105.

Om begravelsesbyråene

Avdelingene Gravferdshjelpen, Bergen Begravelsesbyrå og Samdals Begravelsesbyrå, har de samme konsulentene og deler kontorer. Alle avdelingene er en del av Gravferdsgruppen, som igjen er en del av Dahls begravelsesbyråer.

De ansatte har lang erfaring i å bistå etterlatte med alle praktiske gjøremål i forbindelse med et dødsfall. Gjennom veiledning og personlig oppfølging, hjelper vi deg med å skape en vakker og minneverdig ramme rundt seremonien. Ta gjerne kontakt for en uforpliktende prat. Vår vakttelefon er alltid åpen.