Bergen | Dahls begravelsesbyrå

Dahls begravelsesbyrå er Bergens største begravelsesbyrå, med avdelinger på Nesttun, i Austevoll, Arna, Minde, og Knarvik. Vi betjener Bergen og alle dets nærkommuner.

Send henvendelse Hva koster en begravelse?
Bergen Dahls kontor fasade
 • Om byrået

  Byrået ble etablert i 1933 av Bernhard Dahl, og overdratt til hans sønn Kjell Rein Dahl i 1981. Paul Andreas Dahl eier i dag byrået og har vært ansatt der siden 2008. Dahls begravelsesbyrå ble en del av Jølstad i 2008.

  Vakttelefonen vår er bemannet hele døgnet, også i helger og i høytider. Det betyr at du når som helst kan ringe oss ved behov for umiddelbar hjelp eller for å gjøre en forhåndsavtale for samtale. Vi har egen hentetjeneste ved dødsfall, som er i beredskap hele døgnet.

  Vi betjener nærkommunene Bergen, Askøy, Austevoll, Austrheim, Fedje, Fjell, Fusa, Lindås, Meland, Modalen, Os, Osterøy, Radøy, Samnanger, Sund, Vaksdal og Øygarden.

  Gå til vår nettside

  Gå til våre minnesider

 • Beliggenhet og parkering

  Vi holder til rett ved Nesttun sentrum, nedenfor kommunehuset, rett over veien for Birkeland kirke. Det er to parkeringsplasser på fortauet utenfor, ellers er det parkering i parkeringshuset til Amfi Nesttun.

 • Finn oss

Våre ansatte

Send oss en henvendelse

Felter markert med * må fylles ut.