Hvordan finner du oss?

Her er vi nå

Hvordan finner du oss?

Her er vi nå

Etter 30 år på Landås har vi nå flyttet til Kanalveien 105 på Minde. I Kanalveien er bybaneutbyggingen i full gang, og det kan til tider være tungvint å finne frem. Vi mangler også foreløpig litt skilting utenfor. Her finner du informasjon om hvordan man kjører for å treffe oss.

Hvis du kommer fra Fjøsangerveien, så kjører du ned Minde Allé. Ta avkjørsel til høyre skiltet til Elvebakken, rett etter du kjører forbi Dominos Pizza på høyre hånd. Kjør langs bybanen til du kommer mot et midlertidig lyskryss. Rett før lyskrysset er det en avkjørsel til høyre for å komme til Kanalveien 105 og til Staples. Ta til høyre én gang til, for å komme opp bakken og inn i parkeringshuset under Kanalveien 105. Gjesteparkeringer er merket med blått.

Det er to heiser fra parkeringen. Vi bruker inngang B, som er mot Fjøsangerveien, og altså lengst borte fra innkjørselen. Der skal du opp til 1. etasje. Vår inngang er til venstre når du kommer ut fra heisen. Dersom du i stedet kommer inn hoveddøren som avbildet, er vi til høyre rett innenfor hoveddøren.

Flyttingen gjelder for Gravferdshjelpen, Bergen Begravelsesbyrå og Samdals Begravelsesbyrå.