Sang og musikk

Sang og musikk

Sang og musikk er en viktig del av seremonien, og vi gir gjerne råd og veiledning med eksempler. Vi kan bidra med forslag til fellessanger, solosang og musikkinnslag. Vi formidler også solister og musikere.

 

Valg av sang og musikk til begravelse

Sang og musikk er for mange en svært viktig del av seremonien, uansett seremoniform begravelsen har. Det musikalske er ofte med på å sette stemningen og rammen for hele høytideligheten sammen med det som sies, og det kan være med på å understreke og poengtere nettopp dette.

Derfor blir det så viktig å bruke god tid akkurat på disse valgene. Bruk av musikk den avdøde var glad i, vil være med og gi seremonien et personlig og gjenkjennelig preg.

Valg av seremoniform vil naturlig nok legge noen føringer for sang og musikkvalg, og det vil være naturlig å rådføre seg med organist, prest eller taler i det enkelte tilfelle. Se gjerne ofte stilte spørsmål rundt planleggingen av seremonien.

Vi har også lang og god erfaring i hva som kan fungere i forskjellige sammenhenger og kan komme med forslag.

Eksempelvis kan det bli flotte musikalske innslag ved bruk av flere musikere som både organist, sangsolist og instrumentalist.

Forslag til musikk og solosang

Forslag til salmer

 

Sangere og musikere

For oss er det viktig at kvaliteten på det som fremføres er så god som mulig. Vi har et stort kontaktnett med dyktige, profesjonelle musikere og sangere som påtar seg oppdrag til ulike seremonier og er godt kjent med begravelsessanger. Disse vil være med å gjøre seremonien til en minnerik opplevelse.

Lytt til utvalgte sanger og eksempler her

Fant du ikke det du lette etter?

Kontakt oss