Bergen

Jølstad har begravelsesbyråer over hele Bergen, under navnet Dahls begravelsesbyråer. Alle byråene betjenes av medarbeidere med god lokalkunnskap, og det legges stor vekt på tilrettelegging for familienes individuelle behov og ønsker.

Dahls begravelsesbyrå Våre priser
Lokale begravelsesbyråer i Bergen

Kontaktinformasjon

E-postadresse: post@dahlsbegravelse.no

Kom i kontakt med oss på e-post, kontaktskjemaet på denne siden eller start en chat.

Finn ditt lokale kontor i Bergen

Våre gravferdskonsulenter

Ved et dødsfall er det mange ting å tenke på. Derfor skal du være trygg på å få god hjelp av oss. Våre gravferdskonsulenter i Bergen har sterk lokalkunnskap og er godt kjent i området. Dahls begravelsesbyrå som i 2008 ble en del av Jølstad er godt forberedt for å ivareta dine ønsker og behov.

Inngangen til kontorene og møtelokalet vårt i Kanalveien, Bergen

Jølstad begravelsesbyrå i Bergen

 • Begravelser i Bergen

  Dahls begravelsesbyrå hjelper deg med å planlegge begravelser i Bergen. I tillegg til Bergen betjener vi nærkommunene Askøy, Austevoll, Austrheim, Fedje, Fjell, Fusa, Lindås, Meland, Modalen, Os, Osterøy, Radøy, Samnanger, Sund, Vaksdal og Øygarden.

  Byrået består av de sju lokalkontorene Arna gravferdsbyrå, Bergen begravelsesbyrå, Gravferdshjelpen, Samdals begravelsesbyrå, Vatne begravelsesbyrå, Dahls begravelsesbyrå i Austevoll og Nesttun.

  Du har flere valgmuligheter for seremoni og det er viktig for oss å møte dine behov. For å komme i kontakt med Dahls begravelsesbyrå kan du ringe for en trygg telefonsamtale eller skrive en e-post.

 • Kirker i Bergen

  Det finnes totalt 31 kirker i Bergen som kan benyttes til begravelser. De er godt spredt over hele kommunen. Loddefjord, Nygård og Laksevåg er blant de mest brukte for begravelser. Her har vi samlet alle kirkene hvor du kan ha begravelsen.

  Fana kirke er av de mer ærverdige kirkene. Den ble bygget i mur og oppført i 1150 og er en av kommunens eldste middelalderbygninger. Også Bergen Domkirke er verdt å nevne med sin sterke historie og sentrale plassering i byen. Langkirken ble viet til Olav den Hellige og har blitt restaurert flere ganger.
  Om du er medlem av Den norske Kirke kan kommunens kirker fritt benyttes. Vi hjelper deg gjerne med å velge kirke for begravelsene.

 • Andre begravelsesseremonier

  For valg av seremoni finnes det flere muligheter. Ønsker du en livssynsåpen seremoni er det noe vi legger til rette for. Det skjer i et livsynsåpent seremonirom, som gjerne ligger i tilknytning til en kirke eller krematorium.

  I Bergen er det fire offentlige seromonirom som passer til begravelse. Store kapell og Lille kapell på Møllendal, Solheim kapell og Øvsttun kapell.

  Du kan også velge en humanistisk seremoni som er fri for religiøst innhold. Dette gjøres i samarbeid med Human-Etisk Forbund eller Humanistene. Hos Dahls begravelsessbyrå kan du også få hjelp til andre typer seremonier for ulike trossamfunn.

 • Gravplasser i Bergen

  Totalt er det 28 kirkegårder og gravplasser i Bergen. Gjennom bostedsadressen til avdøde, er alle personer automatisk tilknyttet en menighet. Det avgjør hvilken gravplass som kan benyttes. I utgangspunktet har alle rett til fri grav i hjemkommunen, men det er forutsatt at graven brukes.

  Her har vi samlet en oversikt over alle kirkegårder og gravplasser i Bergen.

Send oss en henvendelse

Felter markert med * må fylles ut.